Verden er blevet et lidt mindre varmt sted nu hvor den legendariske cannabis fortaler Howard Marks (aka ‘Mr. Nice’) har forladt os efter længere tids sygdom. Med sit hjertevarme væsen og fascinerende baggrund som en af verdens største og mest kreative cannabis smuglere (det lykkedes ham bl.a. at smugle cannabis ind via Rolling Stones koncert gear) – så var han en af de store kulturikoner helt fra de revolutionære år.

Efter eget udsagn udviklede efter et ophold i en længere årrække i et af USA tunge fængsler. Du kan selv høre ham omtale det nærmere i det korte indslag nedenfor.

Som indslaget er inde på var Howard Marks var som smugler, dealer og forfatter og hans oplevelser bragte ham verden rundt ind omkring såvel mafiaen som revolutionære organisationer som bl.a. IRA og PLO – og som logisk konsekvens af sine aktiviteter også i søgelyset af verdens efterretningstjenester og bl.a. hyret af MI6.

Vil du lære Howard Marks bedre at kende er det ikke for sent – se eller gense dokumentaren “Mr. Nice – Howard Marks” nedenfor:

Mr. Nice – Howard Marks

Virkeligheden er mere spændende end fiktion – så und dig selv at se dokumentaren ovenfor. Men er du mere til at at se en klassisk spillefilm om Howards Marks spændende liv, så se filmen “Mr. Nice” (linket går til IMDB.com)

Rest in peace!